Grand Finals Championship Race Day Saturday 4th October 2014



Event category/ Title	Session	Event	Period	Start Time	Finish Time
Monoposto Racing Club Tiedman Trophy Series	1	Qualifying	15 mins	8.30	8.45
Castle Combe Formula Ford 1600 Championship in association with Drive South West	2	Qualifying	15 mins	8.55	9.10
HSCC Formula Ford 2000 Championship	3	Qualifying	15 mins	9.20	9.35
Castle Combe Sports & GT Championship in association with Blast Event Hire & Bristol Gas	4	Qualifying	15 mins	9.45	10.00
Luna Logistics Pre 1982 Classic Formula Ford Championship	5	Qualifying	15 mins	10.10	10.25
Castle Combe Saloon Car Championship in association with On Pole high performance consultancy	6	Qualifying	15 mins	10.35	10.50
Castle Combe Formula Ford Carnival supported by Avon Tyres	7	Qualifying	15 mins	11.00	11.15
Castle Combe Sports Racing Series in association with www.Performance-Cars.net	8	Qualifying	15 mins	11.25	11.40
CCRC Open Sports vs Saloons	9	Qualifying	15 mins	11.50	12.05
Lunch				12.05	12.30
Monoposto Racing Club Tiedman Trophy Series (Race 1)	10	Race 1	15 mins	12.30	12.45
HSCC Formula Ford 2000 Championship (Race 1) Sponsored by Affinage	11	Race 2	15 mins	13.00	13.15
Castle Combe Formula Ford 1600 Championship in association with Drive South West	12	Race 3	15 laps	13.30	13.50
Castle Combe Sports & GT Championship in association with Blast Event Hire & Bristol Gas	13	Race 4	15 laps	14.05	14.25
Luna Logistics Pre 1982 Classic Formula Ford Championship	14	Race 5	20 mins	14.40	15.00
Castle Combe Sports Racing Series in association with www.Performance-Cars.net	15	Race 6	20 mins	15.15	15.35
Castle Combe Saloon Car Championship in association with On Pole high performance consultancy	16	Race 7	15 Laps	15.50	16.10
Monoposto Racing Club Tiedman Trophy Series (Race 2)	17	Race 8	15 mins	16.25	16.40
HSCC Formula Ford 2000 Championship (Race 2) Sponsored by Affinage	18	Race 9	15 mins	16.55	17.10
Castle Combe Formula Ford Carnival supported by Avon Tyres	19	Race 10	15 laps	17.25	17.45
CCRC Open Sports vs Saloons	20	Race 11	15 mins	18.00	18.15