PROVISIONAL TIMETABLE					1	Date:	17-08-16		
MEETING:		Croft Battle of Britain		Date:	27 th & 28 th August 2016				
DAY 1	- SATUR	DAY							
		SESSION	GROUP		DURA	DURATION			
Start	End								
09:05	09:15	Warm-Up	Sidecars	Sidecars			10min		
09:25	09:45	Qualifying		Sylatech Porsche Club with Pirelli					
09:55	10:10	Qualifying		Solo 1					
10:20	10:35	Qualifying	Solo 2	Solo 2			15min		
10:45	11:00	Qualifying	Sidecars	Sidecars			1		
11:10	11:25	Qualifying	NSSCC A & E	NSSCC A & E					
11:35	11:50	Qualifying	NSSCC B,C,D & H	NSSCC B,C,D & H			l		
12:00	12:25	Race 1	Sylatech Porsche	Sylatech Porsche Club with Pirelli			25min		
LUNCH BREAK									
13:25	13:45	Race 2	Solo 1			8 Laps	;		
13:55	14:15	Race 3	Solo 2	Solo 2					
14:25	14:45	Race 4	NSSCC A & E	NSSCC A & E		15mir	is + 1 Lap		
14:55	15:15	Race 5	NSSCC B,C,D & H	NSSCC B,C,D & H		15mir	is + 1 Lap		
15:25	15:45	Race 6	Sidecars	Sidecars		12 Lap)S		
15:55	16:15	Race 7	Solo 1	Solo 1		8 Laps			
16:25	16:45	Race 8	Solo 2	Solo 2		8 Laps			
16:55	17:20	Race 9	Sylatech Porsche	Sylatech Porsche Club with Pirelli		25mir			
17:30	17:45	Practice	Monoposta			15mir	1		
DAY 2	- SUNDA	Y							
TIME									
Start	End	SESSION	GROUP	GROUP		DUKA	DURATION		

IIIVIE		SESSION	GROUP	DURATION	
Start	End	SESSION	GROOP	DURATION	
12:00	12:15	Qualifying	Monoposta	15min	
12:20	12:35	Qualifying	Battle of Britain Trophy	15min	
12:45	12:55	Warm-Up	Sidecars	10min	
13:05	13:25	Race 10	NSSCC A & E	15mins + 1 Lap	
13:35	13:55	Race 11	NSSCC B,C,D & H	15mins + 1 Lap	
14:05	14:20	Race 12	Monoposta	15min	
14:30	14:45	Race 13	Battle of Britain Trophy (Race 1)	15min	
14:55	15:15	Race 14	Solo 1	8 Laps	
15:25	15:45	Race 15	Solo 2	8 Laps	
15:55	16:15	Race 16	Sidecars	12 Laps	
16:25	16:40	Race 17	Monoposta	15min	
16:50	17:05	Race 18	Battle of Britain Trophy (Race 2)	15min	
17:15	17:35	Race 19	Solo 1	8 Laps	
17:40	18:00	Race 20	Solo 2	8 Laps	

NOTES:

Garage Allocation – Solo Motorcycles